Welkom bij Gezond Gewicht   

                                                                                                                       Voor een fit & vitaal leven

Workshops individueel & groepen

Gewoon Gezond!
Tijdens deze workshop leg ik uitgebreid uit welke invloed voeding op ons lichaam heeft en wat je kunt doen om een echt fit & vitaal leven te leiden. Ik leer je wat echte gezonde voeding inhoud! Aansluitend stellen we een dagmenu samen die geschikt is voor elke gelegenheid, want eten mag best een feestje zijn. Je ontvangt na afloop een uniek receptenboek die voorzien is van stapsgewijze bereiding en niet langer dan 20 minuten per gerecht in beslag neemt. Nooit meer het excuus dat je geen tijd hebt om gezond te koken :) 
Inclusief een glas verse slowjuice & een healthy tussendoortje 

Vrouwendingen
Zoals de naam al doet vermoeden is dit een workshop speciaal gericht op ons als vrouwen. Wij zijn namelijk de gelukkige eigenaressen van een stel hormonen waar we (vaak) geen grip op hebben. Ik leer je tijdens deze workshop ALLES wat met onze hormonen te maken heeft en wat het verband is tussen voeding en onze hormoonhuishouding. Een disbalans in onze hormonen zorgt voor (onnodige) vervelende kwaaltjes zoals stemmingswisselingen, verminderde eetlust of juist teveel eetlust, een laag libido, vermoeidheid, haaruitval, droge huid, rimpels... Zal ik nog even door gaan? Eet je hormonen in balans, dat is de kern van deze workshop. Een echte aanrader! Leuk om samen te doen met vriendinnen. 
Inclusief een kopje koffie of thee en allerlei gezonde gebakjes

Stressmanagement
Het valt je waarschijnlijk steeds vaker op dat we in een maatschappij leven waarin we de lat voor onszelf steeds hoger leggen en het steeds moeilijker vinden alle ballen hoog te houden. Presteren op het werk maar ook de perfecte ouder willen zijn, de fijne partner, de goede vriend en dan hebben we het nog niet eens gehad over het huishouden. Zonder de juiste voeding houdt je dit niet vol en beland je uiteindelijk in een burn-out of depressie. Nu hoor ik je denken, wat heeft voeding hier nou mee te maken? ALLES! Tijdens deze interessante workshop leer ik jou hoe je door de juiste voeding meer grip houdt op het stresshormoon cortisol. En tevens leer ik jou te ontspannen (zelfs wanneer je in de rij voor de kassa staat terwijl je bijna te laat op het schoolplein bent om je kids uit school te halen) It's all about the mindset!
Inclusief gezond drankje naar keuze (zonder stress) en iets lekkers!

Workshops met een eigen thema zijn ook mogelijk. Vraag mij er gerust naar!